top of page
_DSC0310-Redigera-2.jpg

OM OSS

NEUROARKITEKTUR skapar attraktionskraft och utvecklar värde. Det är användbart för dig som vill skapa miljöer och platsupplevelser som ger attraktionsvärde, välbefinnande och hälsa. Det är praktiskt tillämpbar arkitektur och design, baserad på tvärvetenskaplig forskning, teori och praktik inom områden som t.ex. miljöpsykologi, neurovetenskap, beteendevetenskap, evolutionshistoria och arkitektur. 

CORE NEUROARKITEKTUR ger dig nya insikter i varför vi människor trivs bättre här än där. Och hjälper dig att praktiskt använda kunskapen i din formgivning av värdefulla och motiverande platser i och mellan husen, som ger människor i olika åldrar och livssituationer möjlighet till ett skönare liv. 


Annika Brommesson är arkitekt SAR/MSA, utbildad inom miljöpsykologi, beteendepsykologi, neuroarkitektur och placemaking-processer. Hon ger föreläsningar och håller utbildningar och har lång erfarenhet av projektering, fysisk planering och gestaltning inom traditionell arkitektur.

Core neuroarkitektur samarbetar med forskare inom psykologi, vårdvetenskap, miljöpsykologi, neurovetenskap och humanmedicin. 

Om Oss: About
bottom of page