top of page
_DSC0310-Redigera-2.jpg

OM OSS

NEUROARKITEKTUR 

skapar attraktionskraft, utvecklar värde och hälsa.

Det är användbart för dig som vill skapa miljöer och platsupplevelser som ger attraktionsvärde, välbefinnande och hälsa.

Det är praktiskt tillämpbar arkitektur och design, baserad på tvärvetenskaplig forskning, teori och praktik inom områden som t.ex. miljöpsykologi, neurovetenskap, beteendevetenskap, evolutionshistoria och arkitektur. 

CORE NEUROARKITEKTUR

 ger dig nya insikter i varför vi människor trivs bättre här än där. Och hjälper dig att praktiskt använda kunskapen i din formgivning av värdefulla och motiverande platser i och mellan husen, för att ge människor i olika åldrar och livssituationer möjlighet till ett skönare och bättre liv. 


ANNIKA BROMMESSON 

 är arkitekt SAR/MSA, och har många års erfarenhet som projekterande arkitekt. Hon är även utbildad inom miljöpsykologi, beteendepsykologi, neuropsykologi, neuroarkitektur, analysmetoder  och placemaking-processer. Hon ger föreläsningar, håller utbildningar och har lång erfarenhet av projektering, fysisk planering och gestaltning inom traditionell arkitektur.

TVÄRVETENSKAPLIG FORSKNING

Core Neuroarkitekur samarbetar med forskare och specialister inom psykologi, vårdvetenskap, miljöpsykologi, neurovetenskap och humanmedicin. 

Om Oss: About
bottom of page