top of page

VÅRA TJÄNSTER

From the Office Building to the Residential Building, I’ve gained years of experience to match a set of skills ready to design whatever my clients need or want. Browse some of my past design projects listed below. Feel free to contact me to learn more about my work and request a consultation today.

rocket-launch-rocket-take-off-soyuz-41005_edited.jpg

KUNSKAPSUTVECKLING

Att tänka klokt tar tid, men snabba lösningar som inte grundar sig på insikt, forskning och fakta riskerar att bli både platta, tidskrävande och dyra.

Vi på Core Neuroarkitektur har genom åren byggt upp en unik plattform för kunskap som för samman praktisk arkitektur och design med forskning kring hjärna, beteende, upplevelse och hälsa. Insikt och kunskap som kan bidra till fler sköna och människovänliga platser i världen. Kunskap är makt och vi delar mer än gärna med oss.

Vi erbjuder kunskapsutveckling genom färdigpaketerade eller skräddarsydda kurser, utbildningar, workshops och föreläsningar.

Missa inte tåget! Håll utkik här under våren!

Core.Neuro.jpg

ARKITEKTUR

Bra arkitektur handlar om bra platsupplevelser i och mellan husen. Trivsamma platser som får oss att må bra blir attraktiva, värdefulla och hållbara.

Core Neuroarkitekturs professionella och unika kunskapsbas gör oss till riktigt kloka konsulter. Vi kommer helst in i tidiga skeden. Där gör vi mest skillnad. Men ibland när det inte blivit riktigt som man tänkt sig, hjälper vi gärna till för att hitta nya, bättre lösningar. Eller ger en second opinion inför ett viktigt beslut. Det är aldrig för sent att tänka om och rätta till.

pexels-photo-3782143_edited.jpg

PLATSANALYS & KONSEKVENSANALYS

Analys är vårt hjärtebarn. Analysen ger oss möjlighet att tänka rätt från början. Det är roligt och kostnadseffektivt. I en tidig platsanalys kan vi hitta förutsättningarna och kvaliteterna  i ett helikopterperspektiv och i viktiga detaljer.
Att se möjligheter ur olika perspektiv för att hitta styrkor, möjligheter, svagheter och hinder ger förutsättningar att skapa bra miljöer där alla får plats
Att ha tid och mod att se över, dra slutsatser och se konsekvenser av hur saker och ting verkligen blev, är nästan det viktigaste av allt. Vi behöver se konsekvenserna av det vi gör för att ha chansen att lära nytt och förbättra.

Våra tjänster: Projects

FÖRELÄSNINGAR

Näst tillhörighet är information det vi människor mest traktar efter. Speciellt information om andra människor...

 Genom historien har vi samlats runt elden och berättat, lyssnat och lärt. Det har givit oss både tillhörighet och viktig information. 

Neuroarkitektur har spännande, intressant och användbar information att berätta om när det handlar om människans relation till den byggda miljön. Här får du reda på hur och varför vår hjärna, vår upplevelse och vårt beteende påverkas av platsen vi befinner oss på. Och vi befinner oss alltid, utan undantag på en plats! Även när svävar ut i den virtuella verkligheten. 

Några exempel på föreläsningar: 

  • Ge apan i dig en chans - hur vi formger för den urbana savannmänniskan 

  • Varför trivs vi här men inte där? Hur vi bygger vardagsmiljöer för trivsel och attraktionskraft

  • Social svält är livsfarlig för hjärnan - om att bygga bort ofrivillig ensamhet.

  • Hemkänslan som gör oss nyfikna. Trygga människor är mer nyfikna och kreativa. 

  • Kontoret på en stubbe i skogen? Om hur en trädgård på kontoret ökar arbetsglädje, prestation och hälsa

Under våren kommer vi annonsera våra föreläsningar här. Vill ni ha en specialvariant, går det utmärkt. Hör bara av er så ordnar vi det. 

COACHING OCH IMPLEMENTERING

 Den som har insikt och kunskap ligger i utvecklingens framkant. Att veta att någon kan och bryr sig om har ett stort attraktionsvärde för många. Vi hjälper dig att på bästa sätt implementera, förvalta och dra nytta av dina nya kunskaper inom och utanför din organisation. 

Våra tjänster: Projects
bottom of page